Aksijalni cevni DUCT-SO ventilatori

Kućište od čeličnog lima presvučeno epoksidom. Dizajnirane prirubnice za pričvršćivanje prema UNI EN ISO 13351 standardu. Radno kolo sa visoko efikasnim lopaticama aeroprofila od plastičnog materijala i glavčina od livene aluminijumske legure, promenljiv ugao nagiba. Balansiranje prema UNI ISO 21940-11 standardu. Asinhroni elektromotor trozani ili jednofazni sa termičkom zaštitom, podesiva brzina, zaštita IP 55, izolacija klase F.
Eksterna priključna kutija, povezana sa motorom, postavljena spolja kućišta ventilatora. Propeler direktno povezan sa vratilom motora. Postolje sa točkićima za određivanje položaja. Zaštitne rešetke radnog kola i strane motora proizvedene u skladu sa UNI EN ISO 12499 standardom.

DUCT-SO linija je dizajnirana da postigne efekat "vetra" na TV-u i studijima za snimanje filomova, za duvanje u reklamama ili za stvaranje vazduha zavese za zaštitu ljudi koji rade u blizini vrelih izvora za sušenje zidova tokom građevinskih radova. Mogu biti dislocirani i odvučeni bilo gde od kada stoje na postolju i orijentisani sa različitim nagibima zahvaljujući fiksiranju ventilacionog kućišta pomoću ručnih točkova.

Tehnički katalog