Ventilatori za visoke temperature ROOF-HP

Spoljašnji transporter od aluminijuma, noseća ploča sa ulaznim konusom od čelika. Zaštitni premaz RAL 7040. Radno kolo sa sečivom zakrivljeno unazad, od čeličnog lima, dizajnirano da garantuje maksimalnu efikasnost i nizak nivo buke. Uravnoteženo prema UNI EN-ISO 21940-11 standardu stepen G 6.3. Direktno spojeni motor, izvan strujanja vazduha, hlađen spoljnim vazduhom. Asinhroni trofazni motor, zaštita IP 55, klasa izolacije F, jednostruki ili dvostruki polaritet, pogodan za servis S1, tip montaže B5, prema IEC/EEC (UNEL MEC) standardu. Isporučuje se sa PTC. Spoljna priključna kutija za jednostavno ožičenje.

Vertikalni ispusni krovni ventilator ROOF-HP je namenjen postrojenjima koji zahtevaju evakuaciju požarnog dima, u okruženjima kao što je podzemna parkirališta, tržni centri, škole, pozorišta, muzeji. Ova serija je dizajnirana i proizvedena u skladu sa evropskim standardima direktiva EN 12101-3 sertifikovana od strane autonomnog kvalifikovanog sertifikovanog instituta.

ROOF-HP ventilatori su pogodni za prenos čistog vazduha i bez prašine do maksimalne temperature od 200°C u neprekidnom radu a u slučaju požara na temperaturi od 400°C 120 minuta (F400) ili 600°C 120 minuta (F600).

Tehnički katalog